29/07/2024

El TSJCat anul·la l’ordenança relativa a la Zona de Baixes Emissions de 4 ciutats de l’àrea metropolitana de Barcelona


La secció  de la sala contenciós administratiu del TSJCat anul·la l'ordenança de quatre ajuntaments de l'àrea metropolitana de Barcelona amb relació a la zona de baixes emissions.

Les ciutats a les quals s'anul·la aquest decret de l'ajuntament són: Esplugues de Llobregat, Sant Adria del Besòs, Cornellà i l'Hospitalet de Llobregat.

· Esplugues de Llobregat: "Estimar el recurs contenciós administratiu interposat contra l'Ordenança relativa a la restricció de la circulació de determinats vehicles en la en el sector d'Esplugues de Llobregat situada dintre de l'àmbit de les Rondes de Barcelona, aprovada pel Ple de l'Ajuntament de 15 de gener de 2020, que s'anul·la".

· Sant Adrià del Besòs: "Estimar el recurs contenciós administratiu interposat contra l'Ordenança relativa a la restricció de la circulació de determinats vehicles en la ciutat de Sant Adrià de Besòs amb l'objectiu de preservar i millorar la qualitat de l'aire, aprovada pel Ple de l'Ajuntament de Sant Adrià del Besòs en data 27 de gener de 2020, que s'anul·la. "

· L'Hospitalet de Llobregat: "Estimar el recurs contenciós administratiu interposat contra l'Ordenança relativa a la restricció de la circulació de determinats vehicles en la ciutat de l'Hospitalet de Llobregat amb l'objectiu de preservar i millorar la qualitat de l'aire, que s'anul·la.".

· Cornellà de Llobregat: ""Estimar el recurs contenciós administratiu interposat contra l'Ordenança relativa a la restricció de la circulació de determinats vehicles en la ciutat de Cornellà de Llobregat amb l'objectiu de preservar i millorar la qualitat de l'aire, aprovada pel Ple de l'Ajuntament de 29 de gener de 2020, que s'anul·la.


Sentència Hospitalet    Sentència Cornella   Sentència Sant Adrià   Sentència Esplugues 

Autor
Comunicació Poder Judicial