6 de jul.
09:00

Clàssic Car les Franqueses




27 Diada del Soci

Dissabte 6 de juliol 2024

Benvolguts amics
Com és tradició en el nostre club celebrem sempre el nostre dia del soci en el marc que el va veure néixer Les Franqueses del Vallès.
En aquest 27 aniversari, és d'obligada tradició visitar l'entorn del nostre municipi i algun dels pobles amb més encant. Aquesta vegada tornem a Caldes de Montbui el qual ja vam dir, que tornaríem a visitar els llocs que no vam beure i com no dinar en Termes Victòria que tan bon record ens va deixar. si voleu saber més hauràs de venir. 

Amb la finalitat que tots els socis puguin participar d'aquesta festa es podrà triar entre dues opcions (A) Esmorzar gratuït per als socis, vegeu inscripció i (A)+ (B) aquesta segona opció amb visita i dinar a Caldes de Montbuí. 

Programa:

9:00 h. Punt de trobada, plaça de l'Ajuntament de Les Franqueses del Vallès. Aparcament reservat i dos esmorzars a triar, servit a taula y la mateixa plaça.

10:30 h- (A)+ (B) 10:30 h. Sortida en ruta a Caldes de Montbuí.15 km.

11.00 h. Arribarem Caldes de Montbui, aparcament reservat a la Plaça de la Font del Lleó

11,30 h. Visita a la col·lecció de vehicles històrics i clàssics d´en Jaume Vila de Caldes de Montbui..

12:30 h. Finalitzada la nostra visita, tornarem a la plaça la Font del Lleó punt de partida i tems lliura

13.15 h. Dinar a les Termes Victòria de Caldes de Montbui, modalitat Bufet i amb showcooking decarn i peix al moment i fi del nostre esdeveniment.

Esdeveniment exclusiu per als socis del club

Afegeix al calendari