07/02/2018

REUNIÓ DE LA FCVH AMB L'AJUNTAMENT DE BARCELONA

El passat 9 de gener, i dins les converses que la Federació Catalana de Vehicles Històrics ha iniciat amb les administracions catalanes involucrades en el control medi ambiental i del tràfic, es va celebrar  una reunió entre el president de la FCVH, Josep-Narcés Arderiu, el director de serveis de Mobilitat elèctrica de l'Ajuntament de Barcelona, Àngel López i la coordinadora de projectes de Mobilitat i infraestructura, Maíta Fernández-Armesto.

 FCVH va exposar la inquietud dels aficionats als vehicles clàssics davant les mesures restrictives a l'ús a la ciutat de Barcelona i l'AMB, i en general en la necessitat de protegir el nostre patrimoni cultural automobilistic.

 La trobada va transcòrrer en un ambient de compresió mutua doncs des de l'Ajuntament ja estan treballant en el casos en que podran tenir excepcions a partir del 2020, quan les limitacions de circular es començarà a aplicar de forma permament els dies feiners de 7 a 20h.

Un dels col·lectius del que tenen en ment tenir excepcions és el del vehicles antics i clàssics de col·lecció, basant-se amb el que ja s'està fent en altres capitals europees.

 Des de la FCVH ens hem compromés en presentar arguments i propostes de com es podria portar a terme, i ens hem emplaçat a reunir-nos de nou en dos mesos.