31/03/2019

Resum Assemblea FCVH 2019

Aquest passat 23 de febrer va tenir lloc a Santa Eulàlia de Ronçana, l’assemblea anual de la Federació Catalana de Vehicles Històrics.

La sessió es dividí en 3 apartats principals, Repàs d’actuacions 2018, Modificació del reglament i estat de comptes.

La participació de la mateixa es va situar en el 50% dels associats. Amb la presència de 3 futurs associats.

Resum actuacions 2018: 

Pel que fa al repàs d’actuacions 2018, destacà l’àrdua tasca amb les administracions per combatre les noves normatives i restriccions.

També la participació de la FCVH amb la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya en l’estudi del Patrimoni de l’Automoció.

Pel que fa a relacions fora de la FCVH, reconeixement de la FCVH per part de FEVA, amb presència a les reunions i el compromís d’aquesta última, per la creació d’un consell territorial que presidiria la FCVH.

Cal destacar també, la taula rodona de l’Esperit de Montjuïc 2018 sobre el futur del vehicle de col·lecció, on van participar 60 persones.

I per últim, el conveni amb el Ral·li de Sitges. La FCVH atorgarà un premi al vehicle més emblemàtic.

Reglament.
Pel que fa al reglament, es modifiquen els estatuts per adaptar-los a les noves normes, principalment, a la convocatòria d’assemblees extraordinàries, que a partir d’ara, ho pot requerir un mínim del 10% de l’assemblea.

Aprovada la vicepresidència, que recau en el representant de l’Antic Car Club de Catalunya.

Estat de Comptes.
Zero per cent de morositat. Això sí, el poc volum de líquid, a causa del nombre d’inscripcions, no permetran actuacions de solvència.

Precs i preguntes.
La gran majoria dels precs, anaren enfocats, a donar més presencia i visibilitat a la FCVH. Incursió dels logos en els pòsters de les trobades organitzades per associats i peticions de merchandising.

Lluis Dejuan, president de l’Associació Andorrana de Vehicles Antics presenta el Ral·li FIVA 2019 en terres andorranes. I aprofita per donar suport a la FCVH, federació que usarà de referència per les relacions amb les administracions

Proposta per part dels assistents que la FCVH organitzi els Ral·lis de clàssics, s’estudiarà amb la FCA.

I pel 2019, per tancar l’assemblea, compromís amb l’afició de seguir vetllant i treballant pel bon futur dels clàssics amb rigor i constancia de la FCVH.