14/05/2024

3ª EDICIÓ COPA CATALANA CLÀSSICS FCVH 2024

VI CRITERIUM CLÀSSIC MONTMELÓ
2ª Cursa.    Classificació segons reglament de la CCC-FCVH:     

 Classificació 


La població de Montmeló va ser l'escenari de la quarta prova de la Copa Gironina de Regularitat i tambien puntuable per a la 3ª Edició de la Copa Catalana Classics de 2024.
70 equips es presentaven en les verificacions, administratives i tècniques, a les 9.00 h del matí. Amb un dia primaveral assolellat, la plaça de la Quintana de la població s'anava omplint de vehicles participants i públic per a presenciar la prèvia de la prova.
Amb un recorregut totalment renovat en relació a les edicions anteriors. El Club Clàssic Montmeló juntament amb Classics rent services i el suport de l'Ajuntament local, havien preparat un recorregut format per deu zones de regularitat repartides en dues seccions, amb un total de 350 km.

Trams coneguts com la Trona, La Costa dels Gats, Grions o El Farell eren alguns dels quals formaven el recorregut d'enguany, amb uns paisatges espectaculars del grat del públic i participants.

Com a equips destacats, els precisos Garrigolas – Giralt amb el seu afinat VW golf gti mk-II negre, Pierre i Dafhne Juanola, equip ja revelació la temporada
passada procedents de Elna (Catalunya Nord), Francesc Garrido- Juanjo Martínez equipo de Ripoll sortit de la categoria van iniciar de la copa gironina o el
reaparegut Pere Martín al costat del jove copilot Gil Tarabal i el seu Opel Kaded GSI. Tots ells, equips favorits al pòdium final donis de l'inici del ral·li.

A les 11.00 h es donava la sortida des de la plaça de l'ajuntament de Montmeló al costat del President del Club Clàssic Montmeló, Ramón Feliu, l'Alcalde Pere Rodríguez, Vicenç plenes, President de CRS. Una cerimònia de sortida presentada per Elisabet Carnice, donant el toc màgic personalitzat a tots els participants.

La prova la començava dominant el primer tram, l'equip de Centelles (Osona) format per Pere Martín – Gil Tarabal partint amb molta força. A partir del segon
i mític tram, Grions, David Garrigolas – Sergi Giralt es posaven al capdavant fins al final. Pierre i Dafne Juanola, per part seva, van anar de menys a més acabant amb un merescuda tercera posició.

Amb un reagrupament en la bonica població de Prats de Lluçanés, els participants reposaven forces amb un pícnic per a afrontar la segona secció. La tarda era decisiva, sobretot on l'organització els havia preparat un penúltim tram de 30 km que va ser sentenciador

Cal destacar els bons resultats de Carlos i Carla Pereira amb el seu bonic BMW E-30, els germans Cortès amb la seva afinat R-5 GT Turbo, Alberto Jódar -Marcel Duran amb el seu fidel vw Golf GTI O Lluis Gassó i Cecilia Latorre, i el seu Clio Williams, parella revelació, equips sortits de la categoria iniciació que van estar lluitant tota la jornada per les primeres posicions però que a causa d'un problema electrònic, no van tenir opcions de pujar al podi final.
Un altre equip que està realitzant una temporada de menys a més, és l'equip de la Escuderia Mediterranea format per Jorge Villasan-Esteban Gálvez, a la categoria amb una merescuda cinquena posicion escratx.
La categoria iniciació, amb 20 equips inscrits, resultant la gran pedrera de la regularitat del campionat i ideal per a formar-se en l'especialitat, va anar per a l'equip revelació de la temporada 2024 que a partir del quart tram es van posar liders fins al final, l'equip format per Esteban Queraltó-Albert Pallejà, ambbun altre VW Golf. A partir de les 20.30 h de la nit començaven a arribar els primers participants de nou a la plaça de la Quintana, on se'ls tènia preparada una barbacoa a base de botifarrada amb pa amb tomàquet i a continuació, el lliurament de premis amb obsequis de patrocinadors inclosos.
Una prova on els equips participants van gaudir de valent, amb ganes que arribi la pròxima del calendari. La Copa Gironina de Regularitat ha arribat a l'equador de la temporada fins al mes de setembre, on el dia 7 se celebrarà el VII Rallye Ripollès Classic.

Texte CRS

Propera cursa de la CCC-FCVH 2024 el 25 de maig a LLeida, el III Ral.li Terres de Ponent