12/07/2020

REUNIÓ FEVA I FCVH PER A COORDINAR POSICIONS EN FRONT LA LLEI DEL CANVI CLIMÀTIC DE CATALUNYA

El passat dijous 25 de juny es van reunir a Saragossa representants de les directives de la Federació Espanyola de Vehicles Antics (FEVA) i de la Federació Catalana de Vehicles Històrics (FCVH) per tal de coordinar les actuacions a desenvolupar davant de la Llei de Canvi climàtic de Catalunya.

Donada la dificultat del repte, i el predictible dany que suposaria l'esmentada Llei, les dues Federacions estan treballant perquè l'acció conjunta i solidària permeti uns millors resultats. D'aquesta manera, i per traçar les línies estratègiques de el pla d'actuació, es van reunir en l'ambient més cordial en un famós local de Saragossa, ben conegut pels amants dels Clàssics. Per concloure, es va celebrar un dinar de germanor a la qual es van sumar els representants de la Federació Aragonesa de Vehicles Històrics.

Considerem aquesta reunió, i les conclusions en ella extretes, de capital importància per al futur del nostre Patrimoni d'Automoció, tant a Catalunya, com a tot Espanya, i ens congratulem de l'excel·lent sintonia mostrada per ambdues Federacions i les bones perspectives de cara al tractament beneficiós dels nostres vehicles respecte a l'esmentada Llei.