18 de nov.
10:00

Clàssic Car les Franqueses




Visitem la Sagrada Familia

Dissabte 18 de novembre 2023


Benvolguts amics el nostre club torna a organitzar un esdeveniment a la ciutat de Barcelona, superar la visita al seu Ajuntament, el Palau de la Generalitat o el Museu Nacional d'Art de Catalunya, només podríem elevar el llistó, fent una visita guiada a la Sagrada Família.

El 10 de juny de 2026 es compleix el primer centenari de la mort de Gaudí  i està previst que s'acabi l'última de les torres, la de Jesús. La primera pedra de La Sagrada Família es va col·locar el 19 de març de 1882, festivitat de Sant Josep. Pel que quan s'acabi l'obra hauran trigat 144 anys a completar-se. Quan s'acabi la torre de Jesús, que tindrà 172,50 metres d'altura, es convertirà en l'església més alta del món i l'edifici més alt de Barcelona.

 

Programa:

10.00 h- Aparcar vehicle, Pàrquing B:SM Mercat Sagrada Família C/ Mallorca 425,433. És molt important a l'hora de fer la inscripció que ens comuniquis la matrícula del vehicle que penses utilitzar en la sortida perquè el lector dels pàrquings t'obri la barrera. (si canvies de cotxe hauràs de recollir tiquet i pagar-ho tu ) Com sempre en el grup de WhatsApp obtindreu tots els enllaços.

Una vegada deixat el vehicle en el pàrquing, el punt de trobada de tot el grup serà per la façana del Naixement, al carrer de la Marina.250 m. 

10:30 a 11h. Visita guiada

Com som un grup de 30 persones tindrem facilitats durant la visita accés especial, equips d'àudio per a seguir millor la visita, recorregut adaptat a grups, sempre anirem acompanyats d'un guia oficial que ens explicarà tots els secrets de la basílica.

13:00 h. Acabada la visita i per una ruta molt bona per Barcelona, arribarem al port olímpic 3,2 km

13:15 h. Aparcament en Parking BSM Marina Port carrer de la Marina 13, Just davant del restaurant Marina Bay

13:30 h. Menjar en el restaurant Marina Bay  https://marinabay.monchos.com/ i fi de la sortida

Inscripció

Sortida exclusiva per als socis del club

Atès que les visites de grup a la Sagrada família no poden excedir de 30 persones, tancarem la inscripció als 30 primers inscrits per rigorós ordre d'inscripció. És molt important trucar per telèfon, abans de fer l'ingrés. 620239406

Afegeix al calendari