7 de maig
10:30

Club Jeep Willys ClásicoVISITA AL PCMASA2 A SEGOVIA

El Club Jeep Willys Clásico ens va convidar el dissabte 7 de maig a gaudir d’una jornada impressionant al PCMASA2 (Parc de Manteniment de sistemes cuirassats), gràcies a la mediació del soci Sr. Rafael de Pablos, vam comptar també amb la presència del club col·laborador Convoy del Sr. Jorge García i de la presència del director de la FCVH (Federació Catalana de Vehicles Històrics) Sr. David Sánchez, així com clubs d’altres comunitats convidats, vam assistir uns 24 participants.

Ens va rebre i acompanyar a la visita el Coronel del PCMASA2 el Sr. Miguel García, el tinent Sr. Sevillano de la part d’enginyeria i el suboficial Major Sr. Torrents que atresora tots els coneixements de la tècnica.

Vam poder veure el gran museu a l’exterior de diferents tancs i canons, menció especial al Renault FT-17, la col·lecció de maquetes, així com la nau on es fan els treballs de manteniment i adequació dels diferents cuirassats, ens van explicar tot el procediment de com arriben els cuirassats, com es netejant, es desmunten, es modifiquen i es renoven fins que estan llestos per la seva entrega a les diferents unitats de l’exercit.

Destacar que la nau esta protegida pel patrimoni de la ciutat de Segovia, es un edifici industrial, d’estructura metàl·lica reblonada.

El Sr. Miguel García ens va explicar que te en perspectiva de poder restaurar algun cuirassat dels que tenen al museu.
Agrair a tots els participants i als membres que conformen el PCMASA2 la jornada lúdica que vam passar tots plegats.Afegeix al calendari