20 de maig
09:00

Clàssic Car les Franqueses




Benvolguts amics. Per a aquesta ocasió el club us ha organitzat una visita monumental al Monestir de Santa Maria de Poblet.
En la documentació recollida llegeixo que els orígens d'aquest monestir cistercenc es remunten a 1149 quan Ramón Berenguer IV li ho va lliurar als monjos cistercencs que provenien de l'Abadia de Fontfroide, a França.
El seu major auge el va tenir durant el segle XIV, quan va arribar a albergar fins a 140 monjos, més els germans llecs que treballaven per a ells. Va ser en aquesta època, quan Pere el Cerimoniós va ordenar que el monestir es convertís en Panteó Real l'any 1340, per la qual cosa d'aquesta manera i fins al segle XV va passar a albergar els sepulcres dels reis d'Aragó i comtes de Barcelona, en concret, fins a vuit reis i tres reines. Si vols saber més, no et perdis aquesta sortida

 

Programa:

 

9:00 h.- Concentració a l'àrea del Llobregat AP-7 (porta de Barcelona) esmorzar per lliura.

Latitud: 41.467208 Longitud: 1.978643

 

9:45 h.- Sortida per l'AP-7, direcció Tarragona i continuar por l'AP-2 fins la (sortida 9 Montblanc N-240 L'Espluga de Francolí.)

 

10:30 h.- Arribarem a l'Aparcament del Monetir de Poblet (112 km)

Latitud: 41.380281 Longitud:1.079944

 

11:00 h.- Recollir les entrades reservades a la botiga del Monestir y visita.

Mol important: La visita es realitza amb audioguia, s’ha de descarregar l’aplicació al teu mòbil de l’App Store o bé de la Play Store, Poblet, guia oficial,”  (obligatori l’ús d’auriculars, que els haurà de portar-los cadascun) nota de l'autor: com en les gasolineres abans te la servien i ara te l'has de servir tu i et costa mes cara.

Recomano que te la descarreguis amb temps i vagis practicat amb els auriculars pots fer una visita virtual abans d'anar, és molt divertit.

 

12:30 h.- Acabada la visita i dins del mateix recinte del monestir ens dirigirem a l'Hostatgeria del Monestir on dinarem en el restaurant Art de Poblet

 

Menu

 

Tot per Pica

Pa de vidre amb Tomàquet

Pernil ibèric i formatge

Tartar d’escalivada i paté d’olives

Calamars a la romana

Bombons de foie garrapinyats

Croquetes de bolets amb confitura de ceba

Musclos a la marinera

 

Segons a triar

Melós de vedella confitat amb trepat i parmentiere de patata

o

Orada Al Forn Amb Julien De Verduretes

 

Postres

Tarta De Poma Amb Gelat De Canyella

Cafè Natural 100%

 

Celler

Aigua mineral / Vi DO Conca de Barberà

(Els refrescos i cerveses no estan incloses)

Contacte:  620239406

Afegeix al calendari