18 de set.

Escuderia Mathc
L’Escuderia de l’Atlètic presenta per aquest pròxim mes de setembre un nou esdeveniment dins del seu calendari anual. Una Rider es tracta d’un esdeveniment motociclista no competitiu que recorre les carreteres obertes al trànsit del nostre país amb qualsevol motocicleta fabricada abans de 1995.

La MATHC Rider se celebrerà el proxim 18 de setembre i comptarà amb dues opcions pels participants, la MATHC Rider de 320km i la MATHC Rider reduïda, de 190km. La sortida i l’arribada es farà a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa Hockey Club.

La Rider comptarà amb un full de ruta que serà entregat a tots els participants, que hauran de passar pels diversos punts establerts del territori. El recorregut té una durada aproximada d’entre 8 i 9 hores, i entre 5 i 6 per la versió reduïda. 

Hi ha diferents disciplines, la MATHC Rider amb uns 320 km i la MATHC Rider reduïda que consta d'uns 190 km per aquells que no es vegin en cor de fer tot el recorregut.

La sortida i arribada és a les instal·lacions de l'Atlètic Terrassa Hockey Club a Can Salas, Terrassa.

L'objectiu és marcar en el full de ruta el pas pels diferents punts establerts en el recorregut triat. El recorregut és obert, no cal passar per la ruta recomanada per l'organització, encara que és aconsellable. L'organització facilitarà, en cas que el participant ho vulgui, un fitxer gpx amb el recorregut de la MATHC Rider amb les seves dues variants.

No hi ha pressa, no rodem contra el rellotge, però el recorregut està pensat per fer-ho en unes 8-9 hores amb parades incloses. La versió reduïda té una durada de 5-6 hores.Vídeo Jornada  (Font Canal Terrassa)

Afegeix al calendari