23 de set.
18:00
25 de set.

Tarragona 2CV Club




III BIENNAL 2CV I DERIVATS A BOSSÒST – VALL D’ARAN 23, 24 I 25 DE SETEMBRE 2022

 -DIVENDRES 23 DE SETEMBRE: En arribar a Bossòst hi ha una zona habilitada per l'Ajuntament de Bossòst per a tots els nostres cotxes  Duc de Dénia.  De les 18:00 h i fins a les 20:00 h recepció i inscripció de participants al “BAR RESTAURANT EL TURISTA” . Duc Dénia,39 els que arribin divendres al primer refresc estem convidats. A continuació podreu recórrer el poble per estirar les cames una mica i calmar la set, tornarem al punt de trobada cap a les 21:00 h on ens donaran de sopar i  a descansar que l'endemà tenim excursió.        

                               
-DISSABTE 24 DE SETEMBRE: A les 9:00 h recepció i inscripció al “BAR RESTAURANT EL TURISTA”. (Els qui ho vulguin esmorzar de forquilla i ganivet en aquest restaurant els hi faran). Se sortirà a partir de les 10:30 h direcció cap a Vielha fins al poble d'Aubèrt agafarem desviament direcció al Pla Batalhèr on estacionarem els nostres cotxes i podrem degustar productes de la zona.


Un cop acabada la degustació continuarem viatge fins a la Bassa d’Oles.


Un cop arribem podrem gaudir les nostres retines contemplant i fotografiant aquest gran paratge i amb una altitud de 1600 m. De nou als cotxes i ens dirigirem cap al RESTAURANT ARANÉS . Duc de Dénia,15 a Bossòst aquí aparcarem a la zona habilitada per l' Ajuntament i ens anirem a menjar.

MENU RESTAURANTE ARANÉS COMIDA 24/09/2022                    25€

Primeros :

-Ensalada Xató  o  -Pán, tomate y jamón

Segundos :

-Dorada al horno   o   -Cordero asado al horno

Postres :

-Tarta Sacher   o  -Tiramisú

Vinos, aguas, cafés y un chupito de Cassis

Un cop acabat el dinar, pujarem de nou als cotxes i anirem direcció França, només passar Puntaut hi ha una sortida a la dreta on se'n va a la població de Canejan.

Un poble pintoresc que recorrerem a peu gaudint també de les vistes i un cop finalitzada la visita tornarem cap al punt d'origen Bossòst i estacionarem els cotxe a la zona habilitada. A les 20:00 h anirem a l'Ajuntament de Bossòst, on ens rebrà el Senyor Alcalde Amador Marqués Atés ens donarà la benvinguda, al sortir ens farem una foto de grup al peu de l'entrada de l'Ajuntament. A les 21:00 h anirem a l'HOTEL GARONA per sopar i després a descansar o passejar.       

MENU DE CENA RESTAURANTE GARONA 24/09/2022                    20€

Primeros :

-Olla aranesa   o   -Ensalada quate locs   o   -Tartar de salmón

Segundos :

-Carrillera de cerdo al vino tinto    o   -Trucha en salsa de almendras   o  -Cordero a la brasa

Postres:

Yogourt del Valle con miel  o   Tarta Saint Honoré   o     Macedonia de frutas    

Vinos, aguas, cafés

 -DIUMENGE 25 DE SETEMBRE: A les 9:00 h “EL BAR RESTAURANT EL TURISTA” (Qui ho vulgui esmorzar de forquilla i ganivet en aquest restaurant us ho faran).Se sortirà a les 11:00 h per passejar els nostres cotxes pels carrers principals de la Vila de Bossòst (fent sonar els nostres xiulets, clàxon i botzines meravelloses)- Seguidament anirem a visitar una planta de cervesa artesana REFU a Sorrieus-Bossòst.

Sortirem de la visita i anirem a l'HOTEL GARONA a Bossòst i estacionarem els nostres cotxes a la zona habilitada i anirem a dinar i un cop finalitzat ens acomiadarem fins a la propera trobada.

MENU DE MEDIODIA 25/09/2022                                                       25 € 

APERITIVO

PRIMEROS :

Canalones de confit de pato y foie   o  Paté de la casa   o  Torrada de escalibada con anchoas

SEGUNDOS :

Entrecote de vaca vieja   o   Lubina a la carbonara    o    Arroz de montaña

POSTRES :

Flan de la casa  o    Helado de mandarina   o  Tiramisu

Vinos,aguas, crema de café con petits fours y licor de Cassis

Inscripció 

*PLAÇES LIMITADES, TERMINI MÀXIM PER A LA INSCRIPCIÓ 15/09/2022*

 Contacte: Ramón 609755489 i Águeda 676024651

e-mail. Tarragona2cvclub@outlook.com            

Tarragona 2CV Club us desitja, Bon viatge i un millor retorn
Afegeix al calendari