21 de gen.
10:00

Club Històrics
38a TROBADA DE PORSCHES

El grup Porsche es tornarà a trobar en la que serà la trenta-vuitena trobada, el dissabte 21 de gener de 2023.

Una de les novetats, seran les incorporacions a l'organigrama del Grup Porsche d'en Ramon Carbonell i Jaume Areny, que cobriran les vacants que han deixat en Josep Mata i la Maite.

Aquesta sortida serà exclusiva per a socis del Club Històrics; aquesta nova praxi cada vegada s'anirà aplicant més sovint en les diferents activitats de l'entitat.

Formar part d'Històrics, volem que sigui un acte de confiança en vers el nostre equip, que vol treballar per satisfer les necessitats dels associats, vetllant per un dels millors valors que tenen els grups, la seva part humana.

El lloc de trobar-nos serà la Plaça Santa Maria de Casserres.

La jornada acabarà amb un bon dinar a La Fonda Cal Marginet, que es troba a La Nou de Berguedà, i que compta amb quaranta-cinc anys d'experiència.

La Nou de Berguedà està situada dins l'espai protegit de la Serra del Catllaràs, es troba a deu minuts dels espais naturals del Parc del Cadí Moixeró i la Serra de Picancel.

L'equip del Grup Porsche us hi esperem!!

 

Programa:

 10:00 h Ens trobem a la Plaça Santa Maria de Casserres.

 11:00 h Inici del recorregut del primer grup.

 11:10 2n Grup.

 11:20 3r Grup.

 14.00 h Dinar a la Fonda Cal Marginet, a La Nou. Carretera de Malanyeu, s/n La Nou de Berguedà.

Inscripcions:

Trobada exclusiva per a cotxes de la marca Porsche i a socis | sòcies del Club Històrics.

El preu per persona és de 35 € per persona (inclou ruta, dinar, dorsal i sorteig). L'import s'ha de fer efectiu ANTICIPADAMENT mitjançant l'ingrés al compte ES50-0081-0384-27-0001181226.

Atenció! Abans de fer l'ingrés cal confirmar si hi ha places disponibles al telèfon 629 526 800 (Ferran) o bé omplir el formulari d'inscripció.

Afegeix al calendari