25 de jul.
09:00

Club Maresme Clàssics



Celebrarem la 157a Trobada Mensual del Club De Clàssics del Maresme, on el punt de partida de la trobada serà el Centre Comercial Carrefour Planet de Cabrera de Mar.

L'horari de la reunió serà de 9:00H a 10:00H que sortirà l'últim grup. DEMANEM MÀXIMA PUNTUALITAT, l'últim grup de vehicles sortirà a les 10:00h.

El recorregut d'aquest final de mes serà al Restaurant Masia can Vila plaça de l'alberg Nº1 CP 08458 Sant Pere de Vilamajor (Barcelona) on en aquesta ocasió dinarem a la terrassa exterior reservada al clubEl recorregut d'aquest final de mes serà al Restaurant Masia can Vila plaça de l'alberg Nº1 CP 08458 Sant Pere de Vilamajor (Barcelona) on en aquesta ocasió dinarem a la terrassa exterior reservada al club.

Per als assistents que vulguin anar directament al restaurant, a partir de les 10:00H a l'aparcament del mateix restaurant.

1º Per la seguretat de tots i cadascun de vosaltres serà IMPRESCINDIBLE i totalment obligatori l'ús de la mascareta. Mantindrem la distància de seguretat un cop reunida d'1,5mts de seguretat.1º Per la seguretat de tots i cadascun de vosaltres serà IMPRESCINDIBLE i totalment obligatori l'ús de la mascareta. Mantindrem la distància de seguretat un cop reunida d'1,5mts de seguretat.

Preu dinar Forquilla 10 e x persona.
Entrepans variats preu segons tarifa
Afegeix al calendari