7 de set.

Club Històrics




13a Trobada de Descapotables del Club HISTÒRICS

El Club HISTÒRICS té el plaer de convidar-vos a la 13a Trobada de Descapotables, un esdeveniment esperat per tots els amants dels cotxes i de la bona companyia. Aquest any, la trobada tindrà lloc el proper 7 de setembre i promet ser una jornada inoblidable.

Principals ingredients de la trobada:
Ruta pel Bages, Berguedà i Solsonès:
Prepareu-vos per gaudir d'una ruta espectacular pels paisatges del Bages, Berguedà i Solsonès. Aquest recorregut ens portarà a través de carreteres sinuoses i panoràmiques, ideals per gaudir dels nostres descapotables i del bon temps.
Dinar:
A mitja jornada, farem una parada per a dinar en un entorn acollidor on podrem degustar la gastronomia local. Serà l'oportunitat perfecta per compartir experiències i anècdotes amb altres aficionats.
Ambient:
L'ambient serà festiu i relaxat, tant si ets soci del club com si no, trobaràs un entorn càlid i acollidor on fer nous amics i gaudir de la passió pels descapotables.

Cotxes admesos:
L'activitat està oberta a tots els socis i no socis que tinguin un ROADSTER. Poden participar descapotables tan moderns com clàssics, així que no importa el model o l'any del teu cotxe, tots són benvinguts!

Ubicació, preus i condicions:
La informació sobre la ubicació exacta del punt de trobada, els preus d'inscripció i les condicions de participació es publicarà properament al nostre lloc web. Assegura't de visitar-nos per estar al corrent de totes les novetats.

Contacte i reserves:
Per a més informació, podeu contactar-nos al telèfon 629 526 800. No espereu més i reserveu la vostra plaça per assegurar-vos de tenir lloc.
Places limitades.
Afegeix al calendari