29/06/2022

SESSIÓ DE DEBAT PRESENCIAL SOBRE LA MODIFICACIÓ DE LA ZBE RONDES BCN

Sessió de debat presencial

En una primera ronda de paraules les assistents han compartit el seu context personal així com les preocupacions i necessitats a tenir en compte per a la nova ordenança de la ZBE. El diàleg establert ha sigut molt enriquidor i s'han introduït diverses temàtiques com: ús del vehicle privat; mobilitat urbana, millora de vehicles, renovació del parc, vehicles clàssics, criteris d'etiquetatge, millores ambientals, casos singulars, millora del transport públic.

Realitzada aquesta ronda de presentació individual, s'han detectat que les propostes plantejades anaven en consonància a les previstes a abordar. Aquest fet, en determinades ocasions durant el debat, han sigut d'ajuda per reprendre el marc principal de la sessió i treballar entorn del conjunt de temàtiques presents sobre la taula.

En la segona part del debat s’han presentat i recollit propostes de millores globals i estratègiques per donar resposta a les necessitats individuals.

Sessió realitzada el 29 de juny de 2022 a les 18:00h amb 15 participants, entre ells el club federat Clàssics Barcelona Ciutat en defensa del patrimoni dels vehicles clàssics i històrics.
Malauradament la FCVH no va poder assistir a aquesta sessió per malaltia de les persones que havien d'anar.

Enllaç per descarregar el document de treball i l'acta de la sessió
(Font Ajuntament de BCN)

Document     Acta