25/07/2024

Museu d'Automoció i Història (MAHI)




Des de la Federació Catalana de Vehicles Històrics, ens complau recomanar-vos una visita imprescindible per a tots els amants dels vehicles clàssics i la història de l'automoció: el Museu de "Automoción e Historia (MAHI)".

*Horari de visita:*
- Dilluns-Dimarts: TANCAT
- Dimecres-Diumenge: 10:00 h – 20:00 h

*Ubicació:*
- Av. da Praia, 460, 15141 Arteixo, A Coruña

Aquest museu destaca per la seva col·lecció única de vehicles històrics, des dels primers models motoritzats fins als clàssics més emblemàtics del segle XX. Al MAHI, no només podreu admirar automòbils perfectament restaurats, sinó que també tindreu l'oportunitat d'aprendre sobre la seva evolució tecnològica i el seu impacte en la societat al llarg de les dècades.

El recorregut pel museu és un viatge fascinant que combina la passió per l'automoció amb una visió detallada del context històric en què aquests vehicles es van desenvolupar. Cada peça exposada té una història única, oferint als visitants una experiència educativa i emocionant.

El MAHI és, sens dubte, una visita obligada per a aquells que vulguin submergir-se en la riquesa del patrimoni automobilístic. Us animem a aprofitar els dies de visita per gaudir d'aquesta joia situada a Arteixo, A Coruña. No us perdeu aquesta oportunitat única per conèixer més de prop l'apassionant món dels vehicles històrics.

Web Museu