27/05/2022

LA FCVH ES REUNEIX AMB EL SERVEI CATALÀ DE TRÀNSIT


El passat 10 de febrer la FCVH es va reunir a la seu d'interior a Barcelona amb el Servei Català de Trànsit amb la Sra.  Assumpció Gil i el Sr. Eloy per tractar els assumptes dels permisos de les curses i concentracions de vehicles clàssics/històrics, i de les assegurances de RC pels nostres esdeveniments, ja que s'havien detectat alguns malentesos en el redactat que trànsit demanava.
La proposta d'ordenar les sortides i concentracions dels diferents clubs arreu de Catalunya fent que tràmits i documents passessin per la FCVH com a interlocutors davant Trànsit.
També es va tractar el tema de les proves de regularitat FEVA inferiors a 50km/h en carretera oberta que estan recollides a l'Annex 2 secció 3 del reglament de circulació vigent.
La reunió va transcórrer amb bona sintonia se'ls hi va fer entrega de la documentació de suport (pdf imprès del contingut de la reunió) i se'ns va dir que s'estudiarien les nostres demandes i que ens contestarien, ens consta que els Serveis Centrals estan treballant i a dia d'avui restem a l'espera de la seva contesta.