12/11/2017

La FCVH a l'AUTO RETRO

En la nova etapa d’aquesta Federació que va començar amb la assemblea del passat 1 de juliol i la renovació de la Junta Directiva i dels seus estatus per tal de defensar i promoure amb més èmfasis la nostra afició en els vehicles de col·lecció d’anys passats, volem arribar a tot aquell que a través d’un club o associació sent passió per el vehicle clàssic, i/o històric .

Per això, i per tal de difondre les nostres futures activitats, volem i estarem  presents en la FIRA AUTO RETRO  d’aquest any 2017. Però les actuacions de posada en marxa d’aquesta nova etapa, la situació de reorganització en el context social actual han impossibilitat tenir una presència única i notòria en aquesta  saló  AUTO RETRO.

La FEDERACIÓ estarà present en tres dels seus clubs afiliats. Ens podeu trobar a l’estand del CLÀSSIC CLUB MOTOR DEL BAGES, ANTIC CAR CLUB DE CATALUNYA Y  CLUB MERCEDES BENZ DE ESPAÑA,  que amablement ens ajuden en aquesta primera etapa a difondre les nostres activitats. Si encara  el teu club no està afiliat a la Federació apropat en aquests clubs  i t’informaran.