28/06/2023

EL NOU REGLAMENT DE VEHICLES HISTÒRICS SEGUEIX EL SEU CURS

En les últimes setmanes hem vist sovint informacions incorrectes i fins i tot malintencionades sobre la suspensió de la tramitació del nou Reglament de Vehicles Històrics.

Des del començament de la seva elaboració FEVA i la DGT han col·laborat activament i lleialment, mantenint una comunicació que no s'ha interromput en cap moment.
És per això que FEVA pot afirmar, rotundament, i comptant amb informació de primera mà, que la tramitació del nou Reglament de Vehicles Històrics continua en aquests moments la seva andadura legal, sense que en cap moment s'hagi interromput per cap motiu polític.

Això es deu, fonamentalment, al que es tracta d'una norma tècnica, sense rerefons polític. Així mateix donada l'activa i important tasca desenvolupada per FEVA entre els representants polítics de diferents grups parlamentaris, no esperem que el nou Govern sorgit de les eleccions del mes de Juliol tingui raons per suspendre aquesta tramitació, per la qual cosa mantenim l'esperança que resulti aprovat abans de final d'aquest 2023.

Enllaç