07/10/2022

COPA CATALANA CLÀSSICS 2022 CCC-FCVH

1 RAL.LI LLEIDA TERRES DE PONENT
1r Ral·li Històrics Lleia Terres de Ponent de la copa catalana de clàssics.

A aquesta prova organitzada pel club Històrics de Lleida, ha sigut la tercera d'aquest campionat que compta amb el suport de FCVH.
Tot començava amb una proposta a l'assemblea anual de la federació, on representants de l'escuderia Match proposaven engega el campionat.
Les terres de Ponent, ha sigut com dèiem abans la tercera del calendari, anteriorment s'ha disputat la VI Clàssics Pla de l'Estany, a càrrec de Clàssic Rent Servis, la quinzena edició del ral·li clàssic Sant Cristòfol dels amics automòbils antics de Rubí i finalitzarà el pròxim 5 de novembre amb la Pujada a la Mata, coordinada per l'escuderia que va recomana la Copa.
Però tornem a Lleida, concretament a la Rambla on es va donar el tret de sortida.
El Club Històrics de Lleida és un dels clubs amb més recorregut de casa nostra, molt actiu on han organitzat infinitat d'esdeveniments, proves, sortides, fires, i moltes més coses, tot i aquesta llarga experiència, van debutar aquest passat dissabte 1 d'octubre amb una prova de regularitat, i naturalment no van fallar amb les expectatives esperades, demostrant un gran nivell d'organització en tots els sentits, i superant tots els obstacles que es van anar trobant pel camí, com per exemple haver d'ajornar a última hora la primera data pels incendis de l'estiu.

La FCVH, volem felicitar els guanyadors i agrair a tots els equips la seva participació, i en especial a tot l'equip i col·laboradors a l'Antonio Pomes i la Maria Jesús la seva bona feina.

Us deixem amb les imatges i reportatge    Imatges