12/11/2017

Benvinguda del nou president de la FCVH

 Benvolgut amic,

Com vostè segurament ja coneix, la Federació Catalana de Vehicles Històrics (FCVH) ha renovat recentment la seva Junta Directiva desprès d’un llarg període d'inactivitat operativa. Els membres que composem l'actual Junta Directiva hem començat aquesta nova etapa amb molta il·lusió i amb l’objectiu principal de donar suport i cobertura als clubs de Catalunya, defensant els seus interessos, recollint les seves inquietuds i canalitzant les solucions a les seves necessitats.

M’adreço a vostè en qualitat de President, per presentar-me i al mateix temps oferir-li el suport de la Federació en tots aquells aspectes on la nostre presència i/o actuació puguin ser útils als interessos del seu club i els seus associats.

Un dels nostres primers reptes són  les últimes normatives mediambientals, amb la prohibició a la circulació dels vehicles de més de 20 anys que amenacen clarament les nostres activitats i la correcta preservació del patrimoni històric que mantenim els amants dels vehicles antics, clàssics, històrics i youngtimers. Una de les primeres tasques, objectiu primer d’aquesta Federació renovada,  és la defensa dels nostres interessos davant les administracions, sovint poc sensibles i poc entenedores de la important tasca de recuperació i conservació del patrimoni històric que portem a terme.

Però aquesta Federació, tal com marquen els seus estatuts, amb la finalitat de poder ser aglutinadora i representativa de tots els clubs  i entitats dels nostres vehicles vol anar més enllà d’aquest primer repte intentant promocionar, preservar i regular la reglamentació per la circulació i certificació d’aquests vehicles. Aspectes com la reforma de la Inspecció Tècnica dels Vehicles (ITV) és  també un dels nostres objectius principals. 

En la actualitat, les vies de finançament de la Federació, provenen majoritàriament de les quotes de afiliació dels clubs associats, que en la actualitat ja són més de 30. És per aquesta raó que aprofito la ocasió per animar al club que vostè presideix a associar-se a la Federació.

Quedo a la espera de la seva decisió i a disposició per qualsevol aclariment o dubte que pugui tenir.

Molt cordialment,

Josep Narcís Arderiu

President

Federació Catalana de Vehicles Històrics