06/10/2021

ACTE INAUGURACIÓ NOVA NAU DE PREMIVE

Acte del l'associació federada PREMIVE
El passat dissabte 18 de setembre a les 13:00 hores, amb una important assistència de socis, simpatitzants i convidats, va tenir lloc la inauguració de la Nau que l’Associació Centre per a la Preservació de Vehicles Miliars, té al Camí de Can Lloberes, s/n a Sant Feliu de Codines.

L’acte va anar a càrrec del President de PREMIVE, senyor Francesc Cubells i Castellví, qui va donar la benvinguda a tots els assistents, fent un petit repàs dels dos anys d’història de l’Entitat, del gran esforç que s’ha fet per part de tots els socis, i sobre tot, als membres de la Junta Directiva, que han dedicat molts esforços, temps i dedicació per a fer realitat els objectius que perseguim.

Acte seguit es va procedir a convidar a tots els membres de la Junta per tal que es procedís a tallar la cinta que barrava el pas a la nau. Seguidament es va procedir a veure les instal.lacions que compta la nau (zona exposició vehicles, zona de restauració de vehicles, menjador, cuina, lavabo, etc...), continuant amb un petit aperitiu, i un dinar de barbacoa (amanida, xai i postres) realitzat per “El Gaucho BBQ –Chef Outdoor-“. Durant el dinar es van projectar diversos vídeos dels diferents trasllats dels vehicles fins a la nau, etc... Un cop finalitzat el dinar es van fer viatges amb vehicles JEEP WILLYS VIASA i 4x4 pertanyents als socis i a l’entitat.

UNA MICA D’HISTÒRIA

L’Associació PREMIVE (Centre per a la Preservació de Vehicles Militars), va néixer a Sabadell el 7 de juliol de 2019. En aquests moments celebra els seus dos anys d’Història, que han culminat amb la inauguració de la nau que conté la petita col•lecció de vehicles militars, i que compta amb una zona destinada a la restauració dels vehicles propietat de l’Associació. L’Entitat que té la seva seu social a Sabadell (Sant Pere, 15, 2a planta), manté l’activitat a la nau que té llogada a Sant Feliu de Codines (Camí de Lloberes, s/n). En la part d’estudi de la història, on la nostra Associació té un nombre de socis que també hi dediquen el seu temps; s’ha creat una APP on es poden consultar tots els búnquers, museus, etc... relacionats amb la Segona Guerra Mundial. En aquests moments s’està estudiant i cercant tota la informació i documentació per a la creació d’una nou APP sobre les batalles de la Guerra Civil Espanyola, on es puguin consultar les ubicacions, els búnquers, els monòlits, etc...

Horari obertura de la Nau-Taller, dissabtes de 11 a 15 hores i de 17 a 20 hores. Cal trucar abans al telèfon 637 524 844 per confirmar que estem o poder enviar la ubicació.