22/05/2023

1ª GRAN MOBILITZACIÓ DE LA FCVH A BARCELONA (20-05-23)

SANT BOI (LLEGIDA DE MANIFEST I SORTIDA)

Benvolguts/des

La junta directiva de la FCVH, vol agrair sincerament  la participació,  assistència i suport de la majoria de les entitats que conformen la FCVH i molt   especialment a tots els socis i sòcies de  les entitats que van venir a la 1a mobilització del sector de vehicles clàssics i històrics a BCN.

Volem  destacar la bona sintonia en què va discórrer pels carrers de BCN, i la presència del voltant de 450 vehicles entusiastes que ens varen acompanyar i que van omplir BCN el matí de dissabte.

Sé que la coincidència de molts esdeveniments aquest passat dissabte ha fet que molts de vosaltres no hàgiu pogut participar però sé que la majoria ens ha donat suport.

Voldria agrair també els cossos de seguretat en especial la Policia Local de Sant Boi de Llobregat, el Mossos d’ Esquadra i l’equip de la Guàrdia Urbana de Barcelona que ens varen acompanyar en les més de 4 hores que durar la manifestació.

Creiem que la nostra actuació  reivindicativa pro pacífica i sobretot respectuosa servirà per a la defensa del nostre patrimoni automobilístic i el reconeixement de tota la societat. L’alegria de la gent al carrer que  ens va aplaudir en el nostre pas ens fa forts en les nostres reivindicacions i esperem que les Administracions en prenguin nota.

Per aquells que no ens han volgut donar suport ni acompanyar el nostre respecte però també  el nostre convenciment que s’han equivocat i que no són partícips de  la nostra passió.

Hem  enviat les corresponents notes de premsa i comunicats,  i trobareu el vídeo de la mobilització als canals de la FCVH, igual que altres vídeos i fotos que han fet entitats, associats i particulars que van col·laborar perquè tingués la màxima difusió i rapidesa a les xarxes.

La planificació i organització d’aquesta mobilització no ha estat gens fàcil  donat el dia, el recorregut, els permisos, etc però ho hem aconseguit amb notable.  

Esperem que totes Les Administracions hagin pres bona nota de les nostres reivindicacions i actuïn amb conseqüència  per la defensa d’aquest Patrimoni

Agraïm un cop més la participació i suport de les entitats a la FCVH.

 

MOLTES GRÀCIES A TOTS

 

Josep Narcís Arderiu

President  de la FCVH